Arrangementer i kirkerne og Suldrup sognehus

samt kirkelige arrangementer på Himmerlandshave

Ikke medtaget:

-       almindelige gudstjenester i kirkerne

-        menighedsrådsmøder

Se disse under de respektive punkter på hjemmesiden

Onsdag 13.

Sogneaften i Suldrup sognehus

MAF – Misssion Aviation Fellowship -  er et internationalt kristent flyselskab, der fokuserer på at flyve med lægehjælp og patienter i vanskeligt tilgængelige områder.
For første gang udsendes en dansk pilot med familie til at arbejde på Madagaskar. Vi får besøg af pilot-parret, der bor i Sørup, sammen med MAFs danske generalsekretær, og de vil berette om MAFs arbejde og deres forventninger

Torsdag 28.

Høstfest på Himmerlandshave

Marianne Klausen, som er kirke- og kulturmedarbejder i Aars, vil underholde musikalsk denne eftermiddag, som også indeholder fællessang, optræden ved Himmerlandshavekoret, samt naturligvis kaffe og lagkage

Torsdag 5.

Sangaften

Kom og vær med til at synge høstens og efterårets dejlige sange!
Vor tidligere organist Heidi Bunk Sørensen har lovet at lede denne aften, hvor der som sædvanlig også er masser af muligheder for at synge de sange deltagerne ønsker.
Samt naturligvis en kop kaffe.

Søndag 8.

Ca. 11:15

Menighedsmøde i Suldrup sognehus efter gudstjenesten

I år holder vi det lovpligtige menighedsmøde på en ny måde.
Menighedsrådet er vært ved en let anretning og vil gerne berette om hvordan året er gået – og om vore planer for fremtiden..

Søndag 29

BUSK-gudstjeneste i Suldrup kirke

FDF i Suldrup medvirker ved denne familiegudstjeneste, der specielt tilrettelægges med et spændende og anderledes gudstjenesteforløb

Sæt allerede nu kryds i kalenderen:

Søndag 3. december

Familiegudstjeneste i Sønderup kirke

1. Operasanger søndag i advent begynder det nye kirkeår, som vi vil markere med en festlig familiegudstjeneste i Sønderup kirke.

Tirsdag 5.

Julekoncert i Suldrup kirke

Operasanger Anders Hald og organist Henriette Hald samt deres velsyngende børnvil med ”Sang, ord og tone” give os en uforglemmelig oplevelse med denne julekoncert.

Program for Lokale Højskoledage 2017-18

Tilbage til forsiden