Arrangementer i kirkerne og Suldrup sognehus

samt kirkelige arrangementer på Himmerlandshave

Ikke medtaget:

-         almindelige gudstjenester i kirkerne

-         menighedsrådsmøder

Se disse under de respektive punkter på hjemmesiden

Torsdag 30.

Syng Julen ind på Himmerlandshave

Vi tyvstarter lidt og tager hul på julemåneden ved at synge mange af de gode advents- og julesange sammen.

Heidi Sørensen sidder bag klaveret og tager familien med, så der også bliver lidt andre instrumenter at lytte til. Der bliver mulighed for at hvile stemmerne, når der spilles nogle forskellige kendte sange og musikstykker.

Og så serveres der gløgg og æbleskiver for at komme i den helt rette stemning.

Tilmelding til Himmerlandshave på tlf. 99 88 95 76

senest mandag d. 28/11 kl. 13

Pris 50 kr.

Søndag 3.

Familiegudstjeneste i Suldrup kirke

Vi fejrer 1. søndag i Advent med en festlig familievenlig gudstjeneste i Suldrup kirke kl. 10:30. Sognepræsten og kirke- og kulturmedarbejderen medvirker.

Efter gudstjenesten går vi over i sognegården, hvor kirken byder på risengrød.

Tirsdag 5.

Julekoncert i Suldrup kirke

Tag med på julerejse gennem vinterlandskabet med kendte og elskede danske og internationale julesange og salmer. Anders og Henriette Hald fortæller om traditionerne ind under jul og rejser i sang, ord og tone gennem Danmark og Tyskland og til Østrig.

Jo, der er noget i luften, når Wagnertenor Anders og organisterne Henriette og Søren samt parrets 3 børn Leonore, Daniel og Gabriella som gennem sang, ord og tone udstråler den ægte og glade julestemning.

Tirsdag 5

Julegudstjeneste i Sønderup kirke

For børn

Vi inviterer dagplejere og børnehave til hyggelige julegudstjenester i børnehøjde, hvor der skal synges, sanses, fortælles og leges.

Alle er velkomne til at deltage, med børn eller børnebørn.

Onsdag 6

Julegudstjeneste i Suldrup kirke

For børn ½-3 år

Fredag 8.

Julegudstjeneste i Suldrup kirke

For børn 3-6 år

Torsdag 14.

Adventsfest på Himmerlandshave.

Menighedsrådene indbyder alle til adventsfest på Himmerlandshave.

Programmet følger de gode traditioner for advantsfesten: Himmerlandshavekoret underholder med julesange, sognepræst Helge Maagaard læser en julehistorie, og spirekoret vil gå Luciaoptog for os. Desuden masser af fællessange. Der serveres selvfølgelig kaffe og kage.

Husk tilmelding til Himmerlandshave

Søndag 17,

De ni læsninger

De ni læsninger er en traditionsrig gudstjenesteform, hvor medlemmer af menigheden læser tekster fra Gamle og Ny testamente, afvekslende med salmesang og liturgiske indslag.

Efter gudstjenesten går vi over i sognehuset til gløgg og æbleskiver.

Tirsdag 19,

Julegudstjenester for Suldrup skole

I Suldrup kirke.

Besked til de pågældende gennem skolen.

Januar 18

Søndag 14.

Pizza-familiegudstjeneste

Ved denne gudstjeneste er indholdet meget familievenligt – og vi slutter med at spise pizza sammen i sognehuset

Onsdag 17.

Stjernekoret starter op

I Suldrup Sognehus

Vi synger mange forskellige sange og salmer, nyt og gammelt, rytmisk og traditionelt.

Du lærer lidt om, hvordan du skal bruge din stemme og krop for at synge bedst muligt. Du lærer også noget om noder og rytmer og får en masse gode og sjove oplevelser sammen med andre sangglade børn og unge.

Tirsdag 23.

Opstart af Temakor

I Suldrup Sognehus

Vi genoptager den gode tradition med et temakor for voksne.Der øves hver tirsdag (på nær uge 8) til og med tirsdag d. 21. marts. I alt 8 gange.

Sæsonen sluttes af med medvirken ved en musikgudstjeneste palmesøndag.

Repertoiret vil fortrinsvist være påske – og forårsmusik, blandet nyt, traditionelt, klassisk, rytmisk m.m.

Der serveres kaffe/the i pausen – medbring selv evt. brød.

Torsdag 1.

Sognemøde med Charlotte Rørth

I Suldrup Sognehus

Vi får besøg af den kendte journalist Charlotte Rørth, som under en rejse i Spanien mødte Jesus og blev ”modvilligt troende”.

Hun vovede at berette om sine oplevelser i bogen ”Jeg mødte Jesus”. Baseret på de mange reaktioner fra læsere, har hun netop i efteråret fulgt op med ”Vi mødte Jesus”.

Charlotte Rørth arbejder som journalist ved Nordjyske og er for tiden også vært på programmet ”I korsets tegn” på DR P1.

Vi glæder os til en spændende aften!

Menighedsrådet er vært ved kaffe og brød.

Onsdag 14

Markering af Askeonsdag og Fællesspisning i Sønderup

Vi prøver i år som noget nyt at invitere til fællesspisning i Sønderup forsamlingshus.

Vi markerer Askeonsdag (fastetidens begyndelse) med en kort gudstjeneste i Sønderup kirke.

Derpå indbyder vi til fællesspisning i forsamlingshuset. Fællesspisningen koster 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn. Tilmelding til Dorthe Nørhave på tlf.  98 65 32 94 senest mandag den 12. februar.

Der kræves naturligvis ikke tilmelding til gudstjenesten.

Program for Lokale Højskoledage 2017-18

Tilbage til forsiden