Konfirmander 2015

Suldrup kirke 3. maj 2015

Sønderup kirke 26. april 2015

Øverste række fra venstre:

Øverst fra venstre: Magnus Læssøe Madsen, Nicklas Juul Jakobsen, Mathias Baade Lyngberg, Magnus Nørgaard Jensen, Thomas Søgaard Thorsen, Tobias Blach Vinter, Andreas Nyrup Mathiesen, Tobias Villadsen Thorlak.

Midterst fra venstre: Sognepræst Bodil Nørager, Nicolaj Nielsen, Ida Dyrholm Haven, Anja Mei Bjerregaard Nielsen, Gabriella Vidsgaard Bak Hansen, Sandie Emely Hansen, Sanna Jørgensen, Julie Plejdrup Frank.

Nederst fra venstre: Katrine Kjær Jacobsen, Kathrine Isabella Maibom Elster, Karoline Engelbrecht Hansen, Maja Mygind Madsen, Jasmin Møller, Emma Pinstrup Nørhave, Samantha Guldborg Jensen, Nadia Lise Dyhrberg Petersen.

Søren Vester Thomsen, Laurits Klitgaard Thorup, Kathrine Holck Andreassen, sognepræst Bodil Nørager.

Foto: Lars Bertelsen, Suldrup

Tilbage til konfirmation